Való Judit – a te kínai asztrológusod

Egy alkalommal valaki a következőket mondta nekem: “Ismerd meg önmagad és megérted a világot!” Hittem neki…

Életemet az ok-okozat összefüggésének keresése, a dolgok mélyebb értelmének kutatása jellemzi. Szenvedélyesen vizsgálom az élet történései mögött rejlő tanításokat.

Egészen korán elkezdett érdekelni a felszín mögötti mélyebb valóság. Gyermekként kedvenc időtöltésem volt, hogy figyeltem a körülöttem lévőket, megfigyeltem viselkedésüket, mimikájukat, mozdulataikat, és reakcióikat. Érteni akartam, mit miért tesznek mások. Csodálatosnak találtam, mennyire különböző személyiségek vagyunk, s a mai napig lenyűgöz az emberi természet sokfélesége.

 

 Mióta az eszemet tudom, tele voltam kérdésekkel, „miért“-ekkel, ám bosszúságomra nem tudott a környezetem számomra kielégítő válaszokkal szolgálni. Érteni akartam, miért történnek a dolgok, mi a titok, mi az egyetemes receptje a boldogságnak, s nem tudtam elfogadni a ködös, válaszokat.

Sok év múltán értettem meg, hogy amint két egyforma emberi sors sincs, úgy nem létezik általános recept sem. A saját válaszaiért mindenkinek meg kell dolgozni, ettől olyan értékesek.

 

Elindultam hát az önismeret rögös útján felfedezni a világot, s benne önmagamat. Akkor még nem sejtettem, hogy ennek az útnak nincsenek végső határai. Életem egyik legtanulságosabb állomása a kínai asztrológia, melynek köszönhetően számos kérdésben válaszra leltem. Az addig homályos részek fénnyel teltek meg, és kezdtek a helyére kerülni a kirakósom darabjai.

Diplomámat Nagy Melinda tanításai nyomán, az általa képviselt ideológiát elsajátítva szereztem. Örökké hálás leszek a tanításért, amiben részesültem.

Beleszerettem az asztrológiába. Minél mélyebbre ástam magam a tanulmányaimban, annál erősebb vágy munkált bennem, hogy megszerzett tudásommal segítségére legyek másoknak is.

Asztrológusként a célom, hogy hozzásegítselek önmagad felfedezéséhez és megértéséhez, az életed egyes területein kialakult nehézségek átlátásához, és lehetőség szerint a helyzet ugródeszkává alakításához.Az akadályok és megoldhatatlannak tűnő problémák mögött rendszerint ott bújkál egy bennünk gyökeredző ok, egy életre szóló tanulság, amit ha értünk, akkor képes építeni és formálni bennünket, s az egész életünket. 

Azért dolgozom, hogy rálelj te is azokra a válaszokra, melyek sarokkövei a harmónikus életnek az önmagad felé vezető úton.

 

Mi a csoda az a kínai asztrológia?

 

Az asztrológia tudományát évezredek óta körül lengi a misztikus titokzatosság. Egyesekből a megismerni vágyást, a művelői iránti bizalmat és tiszteletet váltja ki, míg mások elzárkózva legyintenek, és cáfolják annak lehetőségét, hogy a születési horoszkópból valóban kiolvasható lenne az a mérhetetlen információ, amit e hivatás képviselői állítanak.

Jómagam a “megismerni és megtapasztalni” vágyók pártját gazdagítom, mert tudom, hogy a világ, amiben élünk sokkal több, mint amennyit a szemeinkkel látunk, vagy kezeinkkel tapintani tudunk belőle.

Nehéz volna e témában elfogulatlannak maradnom, hiszen a konzultációk során évek óta tapasztalom, mennyi megértést, felismerést ad, s az élet különböző területein milyen komoly változások magjává válik egy értő szemmel elkészített elemzés, ami gyakran azokra a kérdésekre és kétségekre szolgál válasszul, melyek hosszú éveken át mardosták tulajdonosa lelkét.

Az alábbi cikkben a teljesség igénye nélkül azokat a kérdésköröket boncolgatom, melyek tapasztalataim alapján a leginkább foglalkoztatják a hozzám fordulókat.

Lássuk hát őket! 

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Itt írhatsz nekem

Adatvédelem

9 + 8 =